Iba

Extra -11 % od 109 eur | -14 % od 169 eur takmer na všetko

Až -65 % na stropné a závesné svietidlá

Krištálové lustre

Filtrovanie a triedenie
Filtrovanie a triedenie 0
Triedenie Najpredávanejšie
Farba
Štýl
Izba
Počet žiaroviek
Cena
Aplikovať
Materiál
Značka
Základný typ
Tvar
Trieda ochrany
Stmievateľný
Stmievač
Žiarovka súčasťou balenia
Vyrobené v Nemecku
Vrátane diaľkového ovládania
LED
LED permanentne nainštalovaný
Je výška prispôsobiteľná
Vrátane prepínača
Farba svetla (zoznam)
Vrátane detektoru pohybu
Výška (v cm)
Aplikovať
Výška (v cm)
Aplikovať
Wattový výkon
Aplikovať
Priemer ( v cm)
Aplikovať
Nemôžeme nájsť produkty zodpovedajúce výberu.

Krištáľové lustre – trblietavý jas v domácnosti!

Krištáľový luster nie je iba zdrojom svetla. V každej miestnosti vytvorí špeciálnu atmosféru. Ako to dokáže? Krištáľ vytvára tisícnásobný lom svetla, čím vznikajú iskrivé odlesky. Nemusíte mať obavu z účtov za elektrinu. Luster nemusíte ani zapnúť a dokáže vytvoriť úchvatné efekty aj vďaka dennému svetlu.

Aké štýly krištáľových lustrov sú v ponuke?

Krištáľové lustre sú honosné a extravagantné a do každej miestnosti vnesú osobitú eleganciu. Preto uvádzame krištáľové lustre v našom obchode v samostatnej kategórii. Okrem toho sú dostupné nasledujúce štýly:

kristalove lustre
kristalove lustre
kristalove lustre

Ako čistiť krištáľové lustre?

V závislosti od času, ktorý máte k dispozícii, si môžete vybrať základné suché čistenie alebo prémiové mokré čistenie. Základné čistenie je potrebné vykonávať pravidelne, aby sa prach a nečistoty neprichytili k lustru. Postačí na to aj stará dobrá pierková prachovka.

Viac času zaberie prémiové mokré čistenie, ale nemajte obavy, je potrebné ho vykonať len raz za rok. Budete na to potrebovať čistiaci sprej na lustre. Pred použitím čistiaceho spreja luster ešte rýchlo vyčistite od prachu a prach a nečistota budú okamžite preč. Predtým určite vypnite napájanie rozpojením ističa – a nezapnite ho skôr, ako bude všetko úplne suché. Nezabudnite tiež prikryť podlahu, aby ste predišli jej poškodeniu. Môžete na to použiť jednoducho noviny alebo starú plachtu.

Ktorí výrobcovia ponúkajú krištáľové lustre?

Krištáľové lustre sú skutočne niečo špeciálne. Preto nie je veľa značiek, ktoré ponúkajú tento honosný zdroj svetla. V našom obchode použite filter „výrobca“ a zobrazíte, ktoré značky máme v ponuke, vrátane spoločností Kolarz, Schonbek a našej vlastnej značky Lampenwelt.com.

kristalove lustre

Existujú krištáľové lustre s tienidlami?

Je pre vás ťažké vybrať si len jeden konkrétny typ svietidla? Chápeme to. A najmä preto, lebo textilné tienidlá v kombinácii s krištáľovými závesnými svietidlami jednoznačne musíte mať. Tieto tienidlá prepúšťajú príjemné svetlo, čím vytvárajú príjemnú atmosféru, zatiaľ čo krištáľ jej dodáva nádherné trblietanie. Prezrite si kategóriu lustrov s tienidlami a uvidíte, aké modely krištáľových závesných svietidiel sú v ponuke.

Sú v ponuke aj lustre s českým krištáľom?

Otázky o českom krištáli? Naša odpoveď: Schonbek. Táto spoločnosť na výrobu svietidiel vznikla v bývalom Českom kráľovstve v roku 1870. Dnes ako súčasť spoločnosti Swarovski Group patrí táto značka medzi globálnych lídrov na trhu s prémiovými krištáľovými lustrami. Inšpirujte sa všetkými krištáľovými lustrami, ktoré ponúka značka Schonbek. Vyberte si len správny názov vo filtri „výrobca“.

Aký veľký by mal byť krištáľový luster?

Neviete s istotou, aká by mala byť správna veľkosť alebo počet jednotlivých svetiel? V prvom rade treba povedať, že je len vecou vkusu, či si vyberiete model s piatimi alebo ôsmimi žiarovkami väčšej či skromnejšej veľkosti. Pre správne osvetlenie miestnosti je dôležitý počet žiaroviek alebo celkový svetelný výkon. Ten sa meria v lúmenoch. Do úvahy vezmite tiež veľkosť miestnosti, farbu stien a požadovaný jas. Naši odborníci vám s tým môžu pomôcť.

Obráťte sa na nich telefonicky na čísle +421 258 419 273 alebo použite kontaktný formulár – rýchla odpoveď je zaručená.

Viac Zobraziť menej

Prečiarknuté ceny na svetlá.sk zodpovedajú doporučenej maloobchodnej cene výrobcu.
Všetky ceny produktov sú uvedené v €, vrátane 20 % DPH a bez prepravných nákladov.

© 2024 Lampenwelt GmbH