Iba

Extra -11 % od 109 eur | -14 % od 169 eur takmer na všetko

Až -65 % na stropné a závesné svietidlá

LED žiarovky E27

Filtrovanie a triedenie
Filtrovanie a triedenie 0
Triedenie Najpredávanejšie
Wattový výkon
Aplikovať
Farba svetla (zoznam)
Stmievateľný
Celkový svetelný tok (v lm)
Energetická trieda
Farba
Materiál
Cena
Aplikovať
Značka
Smart Home systémy
Typ žiarovky
Virtuálný asistenti
Tvar žiarovky
LED
Vrátane diaľkového ovládania
Vyrobené v Nemecku
Základný typ
Vrátane detektoru pohybu
Priemer ( v cm)
Aplikovať
Dlžka (v cm)
Aplikovať
Referenčná hodnota (vo W)
Aplikovať
1 492 položky
Filter
19,90 €
DMC - 9%
DMC 21,95 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
28,90 €
17,90 €
DMC - 50%
DMC 35,90 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
47,90 €
11,90 €
DMC - 20%
DMC 14,90 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
21,90 €
DMC - 18%
DMC 26,90 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
8,90 €
DMC - 55%
DMC 19,90 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
10,57 €
13,95 €
15,90 €
6,90 €
DMC - 23%
DMC 9,06 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
12,87 €
DMC - 7%
DMC 13,90 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
13,09 €
99,90 €
8,90 €
DMC - 10%
DMC 9,90 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
21,90 €
DMC - 8%
DMC 23,90 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
45,27 €
13,90 €
DMC - 26%
DMC 18,90 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
2,90 €
15,90 €

LED žiarovky E27

Čo vlastne znamená symbol E27?

Spolu so závitmi typu E14 a B22 patrí závit E27 k najbežnejším typom závitov žiaroviek. Písmeno „E“ označuje meno Thomasa Alvu Edisona, ktorý patentoval prvú komerčne úspešnú žiarovku. Číslo „27“ uvádza priemer závitu. Ako ste si iste domysleli, v prípade žiarovky E27 je to 27 milimetrov.

E27 LED ziarovky
E27 LED ziarovky

Akú veľkosť má LED žiarovka E27?

Ponuka rozličných tvarov je široká, preto sa dĺžka a priemer výrazne líšia medzi jednotlivými žiarovkami – napríklad guľatá žiarovka má väčší priemer ako žiarovka v tvare sviečky. Ak si chcete overiť dĺžku a priemer daného produktu, pozrite si technické špecifikácie na stránkach s podrobnosťami o produkte v našom internetovom obchode.

Koľko wattov by mala mať LED žiarovka E27?

Spotreba elektrickej energie uvedená vo wattoch bývala dôležitá pri výbere tradičnej žiarovky. Tie časy sú však už dávno preč! S príchodom mimoriadne energeticky efektívnej LED technológie sa spotreba vo wattoch stala menej dôležitým aspektom. Najviac teraz záleží na svetelnom výkone, ktorý sa meria v lúmenoch.

Svetelný výkon umožňuje porovnávať LED žiarovky s tradičnými žiarovkami. Ako je to možné? Porovnávať spotrebu vo wattoch nie je dobrým nápadom, pretože LED technológia má nízku spotrebu energie. Napríklad klasická 60-wattová žiarovka má svetelný výkon 806 lúmenovLED žiarovka s rovnakým svetelným výkonom má spotrebu len 7 – 9 W.

Ak chcete naďalej používať údaj vo wattoch, máme pre vás tip: V technických špecifikáciách uvádzame referenčnú hodnotu vo wattoch pre každú LED žiarovku. Údaj je uvedený aj na balení.

Prečo moja LED žiarovka E27 bzučí?

Ak počujete čudný bzukot vychádzajúci zo svietidla, možno ste použili nesprávny ovládač stmievania alebo LED žiarovku bez funkcie stmievania.

Poznámka: Nie všetky LED žiarovky sú stmievateľné, vždy si preto overte túto funkciu v technických špecifikáciách. Nikdy neovládajte nestmievateľnú žiarovku ovládačom stmievania, pretože by ste mohli poškodiť ovládač aj žiarovku.

Naši odborní konzultanti vám radi poskytnú informácie pri hľadaní správneho ovládača stmievania a správnej žiarovky. Jednoducho sa im ozvite. Kontaktné údaje nájdete uvedené nižšie.

E27 LED ziarovky

Môžem stmievať LED žiarovky E27 bez ovládača stmievania?

Chcete, aby veci fungovali jednoducho a ľahko bez príslušenstva navyše? Naozaj existujú aj niektoré LED žiarovky, ktoré je možné stmievať pomocou bežného nástenného vypínača. Stačí na to len vypínač – netreba žiadny ovládač stmievania. Ak už máte nainštalovaný ovládač stmievania, stačí ho len vymeniť za vypínač.

Tip: Odporúčame vám žiarovky Philips SceneSwitch. Vypínač svetla môžete použiť nielen na stmievanie svetla, ale aj na zmenu farby svetla.

Aké farby svetla ponúkajú LED žiarovky E27?

Nechcete sa zaviazať len k jednej konkrétnej farbe svetla? Model, ktorý dokáže meniť luminiscenčnú farbu, môže byť pre vás tou správnou voľbou! Stačí sa len rozhodnúť, či chcete teplú bielu, univerzálnu/chladnú bielu, denné svetlo alebo dokonca viacfarebný model – v internetovom obchode použite len filter „luminiscenčná farba“.

Vyberte si z možností:

  • 2 700 stupňov Kelvina → teplá biela (luminiscenčná farba podobná 60-wattovej tradičnej žiarovke)

  • 3 000 stupňov Kelvina → teplá biela (mierne chladnejšia ako teplá biela)

  • 4 000 stupňov Kelvina → chladná biela (chladná biela určená na prácu)

  • 6 500 stupňov Kelvina → denné svetlo (veľmi chladné, takmer nepríjemne modré svetlo – nemýľte si ho však s prirodzeným denným svetlom)

  • … a nakoniec existujú aj žiarovky RGBW, ktoré okrem bieleho svetla (označeného písmenom „W“) vyžarujú aj svetlá iných farieb (RGB)

E27 LED ziarovky
E27 LED ziarovky
E27 LED ziarovky

V akých tvaroch existujú LED žiarovky E27?

LED žiarovky sú dostupné vo všetkých možných tvaroch klasických žiaroviek, vrátane žiaroviek v tvare gule, sviečky a reflektora. Nemusíte sa ničoho vzdať, dokonca ani nostalgie klasických filamentových žiaroviek!

E27 LED ziarovky

Sú LED žiarovky E27 vhodné aj do svietidiel s detektorom pohybu?

Áno, vynikajúco sa k nim hodia. Pretože žiarovky LED majú vysokú odolnosť voči zapínaniu a vypínaniu a poskytujú okamžitý jas, sú vynikajúce do akéhokoľvek typu bezpečnostného osvetlenia.

Existujú aj LED žiarovky E27 s diaľkovým ovládaním?

Máte radi komfort a pohodlie? Ovládanie svetla diaľkovým ovládaním vám tento sen skvele splní. Existujú žiarovky LED so zabudovanou funkciou diaľkového ovládania. V závislosti od modelu môže slúžiť na stmievanie svetla, zapnutie a vypnutie, zmenu farieb, nastavenie časovača a mnohé ďalšie. Prečo to neskúsiť?

Existujú aj filamentové LED žiarovky E27 v štýle retro?

Áno, ponúkame aj filamentové LED žiarovky, ktoré pripomínajú klasické staré žiarovky. Ale sú to LED žiarovky. Jednoducho ich naskrutkujte do starého svietidla a môžete ho používať!

Zrkadlové, matné, priehľadné – aké sú možnosti?

Žiarovky E27 sú dostupné vo všetkých rôznych verziách: matné, priehľadné a čiastočne zrkadlové žiarovky. V prípade zrkadlových žiaroviek pôsobí hlavička žiarovky ako zrkadlo, čo je vynikajúcou možnosťou pre lampy bez tienidiel, pričom ponúka príjemné svetlo bez oslnenia.

E27 LED ziarovky
E27 LED ziarovky
E27 LED ziarovky

Dá sa získať aj farebná LED žiarovka E27?

Farebné svetlo je moderný prvok, ktorý pritiahne pozornosť napríklad na párty. Tento efekt môžete dosiahnuť viacerými spôsobmi:

  • Môžete nainštalovať do lampy farebné LED žiarovky– oživia domácnosť fantastickými akcentami.

  • Vyberte si LED žiarovku E27, vďaka ktorej budete mať otvorené všetky možnosti: teplá biela, denné svetlo alebo viacfarebné svetlo.

E27 LED ziarovky
E27 LED ziarovky

Chcete sa dozvedieť viac o žiarovkách? Naši odborní poradcovia vám radi pomôžu! Zavolajte na telefónne číslo +421 258 419 273 alebo použite kontaktný formulár.

Viac Zobraziť menej

Prečiarknuté ceny na svetlá.sk zodpovedajú doporučenej maloobchodnej cene výrobcu.
Všetky ceny produktov sú uvedené v €, vrátane 20 % DPH a bez prepravných nákladov.

© 2024 Lampenwelt GmbH