Iba

Extra -11 % od 109 eur | -14 % od 169 eur takmer na všetko

Až -65 % na stropné a závesné svietidlá

Textilné nástenné svietidlá

Filtrovanie a triedenie
Filtrovanie a triedenie 0
Triedenie Najpredávanejšie
Farba
Štýl
Izba
Materiál
Cena
Aplikovať
Značka
Základný typ
Trieda ochrany
Stmievateľný
Vyrobené v Nemecku
Tvar
LED permanentne nainštalovaný
Vrátane diaľkového ovládania
Žiarovka súčasťou balenia
Vrátane prepínača
LED
Farba svetla (zoznam)
Počet žiaroviek
Je výška prispôsobiteľná
Vrátane detektoru pohybu
Napájaný batériou
Hĺbka (v cm)
Aplikovať
Šírka (v cm)
Aplikovať
Výška (v cm)
Aplikovať
Wattový výkon
Aplikovať
443 položky
Filter
294,99 €
114,90 €
394,90 €
294,99 €
360,00 €
172,50 €
319,90 €
294,99 €
299,90 €
275,19 €
237,50 €
159,90 €
199,90 €
444,90 €
129,99 €
469,90 €
289,90 €
689,90 €
174,90 €
362,01 €
96,25 €
769,90 €
329,90 €
56,37 €
149,90 €
219,90 €
DMC - 80,00 €
DMC 299,90 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
223,14 €
DMC - 24,82 €
DMC 247,96 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
360,00 €
684,00 €
719,90 €
58,90 €
DMC - 15%
DMC 69,90 €
DMC je výrobcom odporúčaná maloobchodná cena výrobku.
197,49 €
339,90 €
187,50 €
52,33 €
188,90 €
119,90 €
237,50 €
309,99 €
294,99 €
226,90 €
129,90 €
47,29 €

Textilné nástenné svietidlá – jasné a útulné napríklad do spálne

Nástenné svietidlá s textilnými tienidlami sú klasikou na akomkoľvek mieste v domácnosti. Do chodby, jedálne alebo kancelárie – tieto svetlá nikdy nezlyhajú pri vytváraní príjemného prostredia priamo na úrovni očí.

Kde sú textilné nástenné svietidlá najvhodnejšie?

Textilné nástenné svietniky ponúkajú štýlový dizajn na úrovni očí a dopĺňajú všeobecné osvetlenie, preto sú vynikajúce kdekoľvek chcete vytvoriť príjemnú atmosféru. Obľúbené sú najmä v chodbách alebo v obývačke nad pohovkou a dokonca aj v jedálni.

Ďalším obľúbeným miestom pre tieto svietidlá je spálňa, najmä ak sa používa ako alternatíva ku klasickej nočnej lampe. Jednoduché a moderné, pritom nadčasové a elegantné. Tieto svietidlá vytvárajú pohodlie a útulnosť kdekoľvek ich umiestnite, pričom náladovým osvetlením dopĺňajú všeobecné osvetlenie v miestnosti. Ak hľadáte model s ramenom na čítanie, textilné nástenné svietidlá sú úžasne praktické a poskytujú priame svetlo na čítanie pred spaním.

A čo kuchyňa? Tu je najlepšie vybrať si alternatívny produkt. Kuchynské pachy, mastnota a nečistoty sa nekamarátia s textilnými nástennými svietidlami.

Je možné použiť do nástenných svietidiel s textilnými tienidlami LED technológiu?

Samozrejme! Je tou najlepšou voľbou, čo sa týka súčasnej technológie osvetlenia, pretože LED svetlá …

  • Poskytujú okamžitú úroveň jasu 100 % hneď po zapnutí.

  • Majú životnosť až 50 000 hodín – čo je až 50-krát dlhšie ako ponúka tradičná žiarovka!

  • Pomáhajú šetriť elektrinu a tým aj životné prostredie. Ponúkajú úspory energie 90 % v porovnaní s klasickými žiarovkami a 60 % v porovnaní s halogénovými žiarovkami.

  • Neobsahujú žiadnu ortuť. To je zásadný rozdiel oproti kompaktným fluorescenčným žiarivkám.

  • Sú dostupné v pestrej ponuke luminiscenčných farieb.

  • Umožňujú využívať aj tie najtenšie a najfuturistickejšie dizajny osvetlenia.

Máte radšej tenký dizajn so zabudovanými LED svetlami alebo vymeniteľné LED žiarovky, ktoré naskrutkujete do svietidla (tzv. dodatočne inštalované žiarovky)? Výber je len na vás!

Existujú textilné nástenné svietidlá so spínačom?

Jednoznačne, túto funkciu ponúkajú aj nástenné svietidlá s textilnými tienidlami. Je to jednoduché, len stlačte spínač na telese zariadenia – nemusíte vstávať a hľadať ho v tme! Kto by už len potreboval „štandardnú“ nočnú lampu, keď môžete ušetriť miesto pomocou takéhoto praktického nástenného svietidla?

A keď už hovoríme o praktickosti, nástenné svietidlá s textilnými tienidlami často ponúkajú aj svetlo na čítanie navyše. Ako ste sa už iste dovtípili, toto svetlo môžete jednoducho zapnúť a vypnúť, a to nie spínačom hlavného svetla, ale dodatočným spínačom na svetle na čítanie.

Dostupné sú aj textilné nástenné svietidlá, ktoré majú spínač na napájacom kábli. V tomto prípade sa spínač nenachádza na telese svietidla ani na stene, ale na kábli. Vďaka zástrčke môžete svietidlo umiestniť presne tam, kde ho chcete mať, ak je v blízkosti napájacia zásuvka.

textilne nastenne svetlo
textilne nastenne svetlo
textilne nastenne svetlo

V akej výške by mali byť umiestnené nástenné svietidlá s textilnými tienidlami?

Vo všeobecnosti je potrebné, aby ste sa nemuseli pozerať priamo do zdroja svetla, inak vás bude oslepovať. Konkrétne riešenie však bude závisieť od presného miesta v domácnosti, kde chcete textilné nástenné svietidlo umiestniť. V prípade tienidla, ktoré smeruje svetlo nahor a nadol odporúčame inštalovať svietidlo v hornej tretine steny na úrovni očí. Výhodou tohto riešenia je, že predstavíte štýlový dizajn v kombinácii s nábytkom, ale nebude vás oslepovať. Zaručene vás očarí!

Ak má byť nástenné svietidlo umiestnené v blízkosti pohovky alebo má slúžiť ako štýlová náhrada lampy na nočný stolík, svietidlo musíte umiestniť na stene nižšie a zabezpečiť, aby vás neoslepovalo. V ideálnom prípade bude textilné nástenné svietidlo poskytovať dostatok osvetlenia, ale nebude tak blízko, aby vás rušilo alebo oslňovalo. Skutočne to závisí od vášho osobného vkusu a usporiadania vášho interiéru.

V akých štýloch a farbách sú dostupné textilné nástenné svietidlá?

Biela, béžová, krémová, sivá alebo čierna farba tienidla kombinovaná s nenápadným nadčasovým dizajnom svietidla. Tento scenár je klasikou pre nástenné svietidlo s textilným tienidlom. A oprávnene! Tento typ textílie môžete kombinovať nielen s ľubovoľným štýlom zariadenia interiéru, ale ponúka aj nádherné, neoslnivé a pohodlné osvetlenie. Netreba snáď ani dodať, že takéto osvetlenie vytvára útulnú atmosféru.

textilne nastenne svetlo
textilne nastenne svetlo
textilne nastenne svetlo
textilne nastenne svetlo

Zvolili by ste si nástenný model, ktorý upúta pozornosť a zaujme hostí hneď po príchode do vstupnej chodby? Alebo ste možno romantickejšia povaha – ani to nie je problém. Skvelé textilné nástenné svietidlo čaká aj na vás. Možno nástenné svietidlo s motívom mapy sveta na tienidle alebo svietnik s malými ružami a krištáľovými prvkami? Je tu aj široká ponuka možností pre milovníkov dizajnu. FLOS alebo čo takto nástenné svietidlo značky Artemide?

Majú nástenné svietidlá s textilnými tienidlami len jednu žiarovku?

V ponuke sú aj textilné nástenné svietidlá s viacerými žiarovkami, čo znamená, že si môžete vybrať viacero tienidiel. Modely s jednou žiarovkou však ostávajú klasikou, a to najmä v spálni, pretože sú šikovné vďaka voliteľnému flexibilnému ramenu na čítanie.

Ako sa čistia textilné tienidlá na týchto nástenných svietidlách?

Je pravdou, že nástenné svietidlá sú veľmi pekné, ale napadne vám otázka, ako ich vlastne máte čistiť. Treba tienidlo jednoducho zaniesť do čistiarne alebo ho dať do práčky? Prosím, neskúšajte ani jednu z týchto možností! Odporúčame vám používať pierkovú prachovku alebo handričku z mikrovlákna, pri čistení však odpojte svietidlo od elektrického napájania. Po vypnutí svietidla môžete ísť na vec!

Hľadáte kontaktné údaje? Potom ste na správnom mieste! Pošlite nám správu pomocou kontaktného formulára. Alebo nám zavolajte na telefónne číslo +421 258 419 273 a preberte všetky prípadné otázky o textilných nástenných svietidlách so skutočnými odborníkmi. Či nám zavoláte alebo napíšete, budeme určite radi, ak sa nám ozvete!

Viac Zobraziť menej

Prečiarknuté ceny na svetlá.sk zodpovedajú doporučenej maloobchodnej cene výrobcu.
Všetky ceny produktov sú uvedené v €, vrátane 20 % DPH a bez prepravných nákladov.

© 2024 Lampenwelt GmbH