Iba

Extra -11 % od 109 eur | -14 % od 169 eur takmer na všetko

Až -65 % na stropné a závesné svietidlá

Verejné osvetlenie

Filtrovanie a triedenie
Filtrovanie a triedenie 0
Triedenie Najpredávanejšie
Farba
Vrátane detektoru pohybu
Výška (v cm)
Aplikovať
Štýl
Materiál
Cena
Aplikovať
Stupeň ochrany krytom 
Značka
Trieda ochrany
Vyrobené v Nemecku
LED permanentne nainštalovaný
Žiarovka súčasťou balenia
Vrátane prepínača
Počet žiaroviek
Farba svetla (zoznam)
LED
Tvar
Vrátane diaľkového ovládania
Základný typ
Odolný proti korózii
Smart Home systémy
Napájaný batériou
Wattový výkon
Aplikovať
Dlžka (v cm)
Aplikovať
Hĺbka (v cm)
Aplikovať
Šírka (v cm)
Aplikovať
Nemôžeme nájsť produkty zodpovedajúce výberu.

Pouličné osvetlenie – veľké svietidlá pre veľké nápady na osvetlenie

Páčia sa vám stĺpikové svietidlá a osvetlenie chodníkov, no už ich vo svojej záhrade máte a uprednostňujete väčšie, pôsobivejšie osvetlenie. Čo poviete na stĺpovú lampu, známu aj ako pouličné osvetlenie? S výškou viac ako dva metre poskytuje atraktívne neoslňujúce svetlo a jedinečnú atmosféru môže dodať aj nostalgický vzhľad v tvare svietnika.

Aký typ pripojenia vyžadujú pouličné lampy?

Rovnako ako štandardné svietidlo pripojené k zdroju sieťového napätia, aj stĺpové osvetlenie do záhrady je pripojené k napätiu 230 V/50 Hz. Napriek tomu odporúčame zveriť akékoľvek elektrické pripojenie a inštaláciu odborníkovi. Ušetríte si tak zbytočnú prácu a stres!

Potrebujú stĺpové svietidlá vždy základ?

Existujú rôzne druhy stĺpových svietidiel. Niektoré je možné jednoducho nainštalovať na asfaltový/betónový povrch, zatiaľ čo iné je potrebné zapustiť do zeme so základom (napr. komerčné pouličné osvetlenie).

Ak by ste chceli nainštalovať stĺpové svietidlo na nespevnený povrch trávnika vo vašej záhrade, potrebujete (malý) základ. Netreba mať obavy! Informácie o „type inštalácie“ ľahko nájdete v priloženom návode na inštaláciu.

Vždy sa uistite, že stĺpové svietidlá odolajú akejkoľvek sile vetra. Tu je potrebné vziať do úvahy miestne poveternostné podmienky a topografiu krajiny. Ak je oblasť vystavená vetru, je to dôležitý faktor pre mnohé svietidlá a nemal by sa prehliadať. V tomto prípade správny základ zaisťuje stabilitu.

Nemáte istotu, či je dobrý nápad zaobstarať si stĺpové svietidlo, pretože bude vystavené všetkým poveternostným podmienkam? Potom nám zavolajte alebo pošlite správu. Naši odborníci vám pomôžu. Nižšie sú uvedené kontaktné údaje.

Akú výšku by malo mať stĺpové svietidlo?

Či už zodpovedáte za osvetlenie verejného priestoru alebo ste hrdými majiteľmi firmy a chcete exteriér vybaviť stĺpovými svietidlami, výška svietidla je kľúčová. Je potrebné dodržať príslušné normy. Musíte tiež zvážiť ďalšie dôležité faktory, ako je obmedzenie svetelného znečistenia, zvyšovanie kvality života, bezpečnostné aspekty, predchádzanie nehodám, otázky zodpovednosti, znížená spotreba energie a prevádzka v noci. Dôrazne sa odporúča mať profesionálny koncept osvetlenia.

Čo je prvou vecou, ktorú je potrebné zvážiť vo vašej záhrade v spojení so stĺpovými svietidlami? Samozrejme v prvom rade váš vkus a konkrétnejšie nájsť vizuálne príťažlivé svietidlo, ktoré dokáže dostatočne osvetliť úzke cestičky a miesta. Svietidlá vo vašej záhrade by mali byť nainštalované tak, aby vyžarovali svetlo takmer bez oslnenia, aby nerušili vašich susedov.

Aj pri osvetlení na vlastnom pozemku však zabezpečte, aby ste neklesli v rebríčku popularity u susedov pre príliš silné alebo nesprávne umiestnené svietidlá. Zohľadnite teda aj svetelné znečistenie a osobnú pohodu seba i svojich susedov.

Nemáte úplnú istotu, ako najlepšie využiť stĺpové osvetlenie vo svojej záhrade? Naši odborní poradcovia vám pomôžu! Pošlite nám správu alebo nám zavolajte. Kontaktné údaje sú uvedené nižšie.

V akých štýloch sú dostupné stĺpové svietidlá?

Vo vašom obľúbenom štýle. Je tu stĺpové osvetlenie pre milovníkov čistého, futuristického a moderného štýlu. Tieto sú dostupné vo verziách s jednou, dvomi alebo tromi žiarovkami.

Náš tip: Čím viac ramien má stĺpové svietidlo, tým viac svetla poskytuje a tým viac miesta v záhrade zaberie.

Pouličné osvetlenie

Kde sa dá použiť stĺpové osvetlenie?

Stĺpové svietidlá môžete umiestniť pred alebo za dom, na záhradu, príjazdovú cestu alebo popri chodníku. V podstate môžete svoje nové stĺpové svietidlá umiestniť kdekoľvek na svojom pozemku. Úplne iná situácia je však na verejných priestranstvách, ako sú parkoviská, ulice alebo iné verejné miesta

Aj pri osvetlení na vlastnom pozemku však zabezpečte, aby ste neklesli v rebríčku popularity u susedov pre príliš silné alebo nesprávne umiestnené svietidlá. Zohľadnite teda aj svetelné znečistenie a osobnú pohodu seba i svojich susedov.

Nemáte úplnú istotu, ako najlepšie využiť stĺpové osvetlenie vo svojej záhrade? Naši odborní poradcovia vám pomôžu! Pošlite nám správu alebo nám zavolajte. Kontaktné údaje sú uvedené nižšie.

Existujú aj stĺpové lampy s detektormi pohybu?

Naozaj existujú. Svietidlá s detektormi pohybu majú rôzne výhody: Detektor pohybu...

  • zvyšuje pohodlie vonku. Svetlo sa rozsvieti iba vtedy, keď sa blížia ľudia a automaticky sa opäť vypne.

  • robí váš vonkajší priestor oveľa bezpečnejším. Svetlo sa automaticky zapne, vďaka čomu môžete vidieť kamene, schody alebo kľukatiace sa záhradné chodníky.

  • šetrí peniaze a pomáha životnému prostrediu. Svetlo sa zapne len vtedy, keď ho potrebujete.

  • ešte viac komplikuje život nepozvaným hosťom, vďaka čomu je váš vlastný majetok o niečo bezpečnejší.

Naše tipy k detektorom pohybu:

  • Tip 1: Pri výbere žiarovky si nezvoľte kompaktné fluorescenčné žiarivky. Lepšou voľbou sú LED žiarovky, ktoré okamžite poskytujú 100 % svetelného výkonu.

  • Tip 2: Ak chcete, aby všetky svetlá v jednej oblasti svietili naraz, použite externý detektor pohybu.

Vždy nás poteší, keď sa nám ozvete. Ak nás chcete kontaktovať, zavolajte na číslo +421 258 419 273 alebo nám pošlite správu pomocou kontaktného formulára.

Viac Zobraziť menej

Prečiarknuté ceny na svetlá.sk zodpovedajú doporučenej maloobchodnej cene výrobcu.
Všetky ceny produktov sú uvedené v €, vrátane 20 % DPH a bez prepravných nákladov.

© 2024 Lampenwelt GmbH